26 de mayo de 2009

Collejas

Apesadumbrado por la situación deportiva-económica-social de mi querido Valencia CF busco mi consuelo en la esperpéntica campaña electoral del Real Madrid.
Buceando por internet descubro que dos de los candidatos se retiran por diferentes causas y que ambos quieren huir de ser tildados de freaks. El primero, Onieva, que fuera contable de Lorenzo Sanz (el que se llevaba dinero de la caja del Madrid a sus timbas de póker) renuncia por la patochada de presentación que hizo que el iba a ser su vicepresidente: No se pierdan el vídeo. Un hombre sudoroso, que se aturulla y que dice que Obama es madridista porque la final del 2000 (la que nos ganaron) el Madrid la jugó de negro. Onieva presentó su renuncia ipso facto. Me alegra que todavía haya gente que dé valor a saber hablar en público ( a ver cuándo se lo explican a leyres y sorayas).
El otro, representante de la OID (qué quieren que les diga, siempre me pareció el cuñado vividor de la ONCE) monta un lío con los avales, le denuncian los de la OID y acaba retirándose. Lo mejor de todo, los comentarios que a tal noticia aparecen en el diario marca.com. Uno afirma que es el propio follonero el que se oculta bajo esa máscara. Otro afirma sin tapujos al ver su foto: "la de collejas que le tienen que haber dado en el colegio a ese tío".
Pocas, sin duda, las que les dieron, merecían muchas más.

7 comentarios:

Anónimo dijo...

Ara parles sobre les eleccions del Madrid, que no tens temes més interessants, per a comentar de Torrent, com de la falta de vergonya , estar a 26 de maig i no haver presentat els pressupostos ¿com comptabilitzen, sense tindre pressupostos? Potser han prorrogat els del 2008?, Assabenta't i explica-ho a tots els lectors, és un bon tema per a analitzar, i no les favades del Madrid, i deixa de llegir marca.Amb, i llig Superesport, que és valencià.

www.elcarrermajor.com dijo...

"explica el presupuesto, lee superdeporte, habla sobre eso y aquello..."
Ta falta la palabra mágica: Por favor.
Información del Ayuntamiento: 96111111, ahí preguntas por el departamento o concejal de quien quieras saber algo.

Anónimo dijo...

Sobre la teva contestació, et dire que estic d'acord, que ne ha faltat les paraules per favor, i demano disculpes. Ara bé, quant al telèfon, que em dónes, no serveix per res, perquè no em van a dir la veritat. Pel motiu de la qual, t'ho pregunto a tí, perquè es que tens amistat amb tots ells, et veig de vegades parlant amb ells, i em diuen que sobre un d'ells, tens, linea directa. PER FAVOR, em pots contestar a les preguntes que et cap a abans- Gràcies

torrentinet dijo...

ei, bon dia. SOc un nou retornat a la blogsfera torrentina, em podríes afegir a la teua llista de blogs?.la meua adressa és:

http:\\elballdetorrent.worpress.com

gràcies

www.elcarrermajor.com dijo...

Agraïsc la teua disculpa, però recorda que les explicacions que demanes has de fer-les a les persones implicades. Que jo tinga amistat amb alguns no vol dir que tinga la resposta a totes les qüestions que tenen a vore amb ells.

Anónimo dijo...

La teva contestació, és una forma molt elegant d'escórrer l'embalum, però el teu saps moltes coses de l'ajuntament, i que calles, perquè no els afavoreix. De totes maneres, podrias dir-me perquè motius, els pressupostos deñ any 2009, a data 3 de Juny, no estan presentats- I no em diguis que l'hi pregunti a la persona indicada, perquè els dos sabem, que això no és possible

www.elcarrermajor.com dijo...

La teua insistència és encomiable, però torne a dir-te que açò és un blog d'opinió i que no puc ser el portaveu de cap concejal.