22 de noviembre de 2007

No me funciona el RSS

Y me ha entrado el pánico. Me advierten los amigos de Millor Torrent que no funciona el RSS, cosa que, si no he entendido mal, sirve para que otras páginas o navegadores puedan conocer los titulares de mi blog. Pero ocurre que yo ignoro completamente cómo funciona eso y cómo corregirlo. Por de pronto he optado por cambiar la plantilla del blog y devolverla a una antigua que ya usaba, como podrán comprobar. No sé si esto funcionará, así que agradeceré que me den una ayudita.
Muchas gracias.

3 comentarios:

CdT dijo...

Ahora funciona perfecto y ya te podemos leer desde los blogs que te enlazamos por medio de RSS

Arturo García dijo...

No me pregunten qué he hecho, pero me parece que ya lo he arreglado.

Carles dijo...

¿Qué es la RSS? Aldaia también la tiene:

La web municipal implanta el sistema RSS per a compartir les seues notícies

La pàgina web de l'Ajuntament d'Aldaia, www.aldaia.es, publica des de fa poques setmanes els titulars de notícies seues i de la seua agenda d'actes en format RSS. D'esta manera, els usuaris poden integrar de forma completament gratuïta en el seu navegador d'internet o en el seu web o blog les últimes notícies i esdeveniments que es produeixen en el seu municipi.El RSS és un format desenvolupat específicament per a tot tipus de llocs web que s'actualitzen ben sovint per a compartir la informació i permetre usar-la en altres pàgines. A açò se li coneix com redifusió o sindicació web. D'esta manera, es mostren les novetats o modificacions que s'han produït a Aldaia, és a dir, amb el format RSS s'avisa que s'han incorporat contingut nou des de l'última lectura. El RSS és un pas molt important en la interconnexió de la informació i el seu accés pels usuaris.Els internautes que estiguen interessats a rebre automàticament els resums de les últimes notícies sense necessitat acudir directament a la pàgina municipal a la recerca d'actualitzacions, només s'ha de tindre instal·lat l'última versió del navegador que s'use, ja que els principals navegadors (Explorer, Firefox, Safari, Opera...) permeten llegir els RSS sense necessitat programari addicional. Una vegada ficats en la pàgina d'Aldaia, només hauran de seleccionar el seu navegador la sindicació disponible i agregar-la al seu navegador.En el cas concret dels webmasters o blogs, si desitgen incloure les notícies de la web municipal d'Aldaia, només han d'acudir a una senzilla ferramenta que li permet seleccionar i configurar els titulars en format XML i col·locar-los en el seu web amb el disseny que trie, mantenint així sempre informats els seus lectors.D'esta manera, aldaia ofereix continguts propis als usuaris perquè siguen mostrats en les seues pàgines webs de forma integrada, la qual cosa augmenta el seu valor del mostrar el contingut, al mateix temps que genera més inclús en la pàgina municipal, ja que normalment la sindicació enllaça amb els continguts originals.


Esta nova oferta de la web municipal s'unix a la ferma aposta d'Aldaia en l'actualització i intercomunicació de continguts, amb un butlletí electrònic que arriba a més de 1.200 usuaris, fòrums de participació, xats amb l'alcaldessa Empar Navarro, pàgines de contacte directe amb l'Ajuntament per a solucionar dubtes o formular propostes i, en un futur pròxim, l'enviament de notícies al telèfon mòbil i un nou disseny de la web que potenciarà la seua funcionalitat i participació.